X

Renault Koleos втратив дизельний двигун і повний привод

Ценник обновленного кроссовера стартует от 22 тысяч долларов

Корейський офіс Renault представив оновлену версію кросовера Koleos, відомого на місцевому ринку під назвою QM6. Як і європейська специфікація моделі, південнокрейська версія втратила дизельний двигун і повний привод. Плюс до цього у кросовера з’явилася комерційна модифікація Quest.

Від попередника оновений Renault Koleos відрізняється дизайном решітки радіатора та переднього бампера. У салоні — якісніші оздоблювальні матеріали та покращена мультимедійна система.

У моторній лінійці два двигуни: бензиновий «атмосферник» 2.0 GDe (144 л.с., 200 Нм) та 2.0 LPe (140 л.с., 193 Нм), що працює на зрідженому нафтовому газі. Версія Quest доступна лише із газовим двигуном. Коробка у обох випадках — варіатор.

Вже «в базі» оновлений Renault Koleos пропонує світлодіодні фари, клімат-контроль, салон із екошкіри, шість подушок безпеки та двоколірні колісні диски діаметром 18 дюймів. Стандартна мультимедійна система із USB-портами, AUX та підтримкою стрімінгових сервісів. У топовій модифікації — салон зі шкіри наппа та алькантари, навігаційна система, аудіосистема Bose із 12 динаміками та електропривід дверей багажного відділення.

Читайте також:
Renault Clio 2024 вперше показали без маскування (фото)

Стартовий цінник оновленого Renault Koleos — 21 970 доларів. Виробництво кросовера налагоджено на заводі у Пусані. Звідси автомобілі експортують на ринки Європи.