X

Renault Megane наступного покоління показали офіційно, але секрети ще є

Новинку обещают выпустить «в самое ближайшее время»

Французька марка вперше показала кросовер Megane E-Tech Electric у рамках заходу Renault Talk. Звісно, зовнішність нового електромобіля не розкрили повністю, а показали лише частково, пообіцявши, що дизайн буде уособлювати “майбутнє заряджаються і повністю електричних автомобілів”.

Виробник підтвердив, що новий Рено Меган можна буде купити в 2022 році. Модель отримає новий логотип, який розроблявся спільно з агентством з трансформації брендів Landor & Fitch – на фото вже видно новий ромб. До 2024 року його отримають всі автомобілі Renault.

Крім логотипу, виробник опублікував фото салону нового електричного кросовера. Йому обіцяні “високотехнологічні бортові системи і першокласні екрани”. Megane дістанеться цифрова панель приладів і мультимедійна система з вертикальним планшетом.

Технічну інформацію про новинку тримають у секреті. Зазначимо, що Renault Megane E-Tech Electric анонсував минулорічний концепт Megane eVision. В його основі – модульна електрична платформа CMF-EV, яку в найближчі роки отримає ціле сімейство моделей альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Концепт комплектувався електричним двигуном потужністю 215 к. с. і акумуляторним блоком ємністю 60 кВтг.

Зазначимо, що новий електричний Megane — це частина плану “Нова хвиля”. Він покликаний перетворити Renault в компанію, що спеціалізується на технологіях і “зеленій” енергії.

Читайте також:
Дизельних Renault Duster не буде — компанія відмовиться від важкого палива