X

Renault Megane тепер зовсім інший — новинка 2022 року попалася на фото

Электрокроссовер E-Tech выехал на дороги перед дебютом, презентация запланирована на 6 сентября

Наступного тижня в Мюнхені відкриється автосалон, на якому багато автовиробників покажуть довгоочікувані новинки. Не залишиться осторонь і Renault. Марка вже анонсувала показ електрокросовера Megane E-Tech Electric.

Незважаючи на швидку прем’єру, до якої залишилося кілька днів, електричний кросовер знову помічений на тестах. Серійна версія нового Рено Меган загалом зберегла вигляд торішнього концепту Megane eVision.

Передню частину кузова Megane E-Tech Electric прикрашає логотип марки на повністю закритій решітці радіатора. З боків від неї — тонкі фари з денними ходовими вогнями. Нижче видно великокоміркові сітчасті вставки і характерні трикутні повітрозабірники. Також товарному кросоверу Renault дісталися пластиковий кузовний обвіс, сильно нахилене вітрове скло, плавно переходить у похилий дах, аеродинамічні колісні диски та висувні дверні ручки. На кормі привертають увагу тонкі ліхтарі, спойлер на багажних дверях і бампер без вирізів для патрубків вихлопної системи.

Знімків салону в новій серії фото немає, але завдяки більш раннім витокам відомо, що Megane отримав цифрову комбінацію приладів і вертикальний “планшет” інформаційно-розважальної системи. Також електричному кросоверу Рено Меган дісталася плаваюча центральна консоль і бездротовий зарядний пристрій для смартфона.

У компанії підтвердили, що Megane E-Tech побудований на платформі CMF-EV, яка використовується Nissan Ariya. Кросовер укомплектують електродвигуном потужністю 218 к.с. і батареєю на 60 кВтг, здатною забезпечити запас ходу до 450 км в тестовому циклі WLTP.

Renault Megane eVision

Читайте також:
Renault Mobilize Limo: представлено перший електромобіль для таксистів

Неважко помітити, що, крім орієнтації на електричний сегмент, тепер Renault Megane 2022 модельного року перетворився на кросовер. Це в корені відрізняється від звичного формату, в якому ми запам’ятали знамениту модель. Але в такому кузові покупці частіше звертатимуть увагу на новинку.