X

Renault представила нові кросовери на базі Logan і Sandero

Renault Logan и Sandero для 2020 модельного года заметно преобразились внешне и получили технические улучшения

Renault у всьому світі розвиває свої бюджетні модельні лінійки. Нам з вами добре знайомі Renault Logan і Sandero, але в деяких регіонах ці автомобілі мають більш широкий набір модифікацій.

Для країн Південної Америки компанія підготувала нові версії, яким можуть позаздрити європейські покупці! Renault Logan 2020 і Sandero 2020 загалом мають впізнаваний вигляд, проте отримали низку унікальних змін.

Це стосується задніх ліхтарів (для Рено Логан змінили їх графіку, а Рено Сандеро обзавівся ліхтарями абсолютно іншої форми з секціями, що заходять на багажні двері), оздобленого незабарвленим пластиком обвісу і збільшеного дорожнього просвіту.

Читайте також:
Renault Sandero 2025 — перші зображення

Можна припустити, що йдеться про лінійку Stepway, але так на південноамериканському ринку виглядають стандартні модифікації. Здорово, правда? Всередині автомобілі також оновили – з’явилися нові рульове колесо, сидіння і мультимедійна система.

Безпосередньо хетчбек Renault Stepway (без приставки Sandero) теж змінився. Його відрізняють інші бампери, затемнені задні ліхтарі і чорно-біле оздоблення інтер’єру.

На зміну роботизованій коробці з одним зчепленням прийшов варіатор X-Tronic. А моторна гамма не змінилася — літровий двигун розвиває 79 к. с. на бензині і 82 к. с. на етанолі, двигун об’ємом 1,6 л — 115 к. с. і 118 к. с. відповідно.

Крім того, в Бразилії можна купити Renault Sandero RS — спортивний бюджетний хетчбек. Його оснащують чотирициліндровим атмосферним двигуном об’ємом 2 л потужністю 150 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП. Серед інших його особливостей – особливим чином налаштована підвіска, рульове, дискові гальма на всіх колесах і спортивний обвіс. Такий автомобіль пропонують від 18,5 тис. дол. у перерахунку на зрозумілу валюту.

Читайте також:
Найненадійніші уживані авто до 11 років станом на 2019 рік

Новий Рено Логан 2020 модельного року обійдеться щонайменше в 13,4 тис., Рено Сандеро — 12,5 тис., хетчбек Рено Степвей — 16,2 тис. доларів.