X

Renault розсекретила стильного суперника VW T6 — новий Trafic 2021

Renault рассекретила свою новинку – стильный, современный и технологичный минивэн Trafic получил комфортный салон и продвинутое оснащение

Буквально кілька годин тому компанія Renault розмістила інтригуючий тизер нової моделі. Зіставивши опубліковане фото з іншими відомими фактами, інсайдери припустили, що це мінівен Trafic. Ймовірно, через те, що загадка була так швидко розгадана, виробник не став тягнути з дебютом і представив новий Renault Trafic 2021, присвячений 40-річчю моделі.

Оновлення отримали як модифікація Combi, так і SpaceClass. Виробник позиціонує новинку як авто для професіоналів у сфері пасажирських перевезень і для великих сімей. Зовні новий трафік можна відрізнити за переробленою решіткою радіатора, стильними світлодіодними фарами з фірмовою графікою, іншими бамперами, фактурним капотом і 17-дюймовими колісними дискам з унікальним дизайном. Мінівен доступний у семи кольорах кузова, зокрема і Rouge Carmi, який вперше доданий в колірну палітру цієї моделі.

Салон Renault Trafic також не оминули зміни. Причому виробник не став обмежуватися точковими переробками, а повністю переглянув внутрішню архітектуру. В результаті інтер’єр став комфортнішим, просторішим і може розмістити до 9 осіб. В оснащення увійшла нова приладова панель, мультимедійна система Easy Link з 8-дюймовим вертикальним екраном і навігацією, яка сумісна з Android Auto і Apple CarPlay. Також модель отримала новий мультируль, інший важіль перемикання передач і слот для бездротової зарядки смартфона.

Читайте також:
В Україні презентували Maybach серед мінівенів (відео)

Місткість багажного відсіку не змінилася і становить 1800 л. Системи допомоги водієві і асистенти безпеки приросли новим функціоналом і тепер охоплюють адаптивний круїз-контроль, системи екстреного гальмування і попередження про виїзд зі смуги, функцію моніторингу сліпих зон і подушку безпеки, яка розрахована на двох осіб.

Нові Trafic Combi і SpaceClass поставлятимуть із трьома версіями 2,0-літрового дизельного двигуна dCi:

  • 110-сильним, який працює в парі з механічною коробкою передач.
  • 150-сильним, до якого йдуть “механіка” і автоматична коробка EDC.
  • 170-сильним, який працює в тандемі з автоматичною коробкою передач EDC.

На ринок новинка вийде в березні 2021 року.