X

Родича найдешевшого Renault від Nissan показали на фото

Любите дешевые автомобили? Мы тоже. Кажется, смешение Renault, Nissan и Datsun вылилось в совсем уж необычный коктейль. Никто не против?

У світі недорогих автомобілів все не так просто, але дуже вже цікаво. Renault Kwid — дивовижний бюджетний хетчбек, який всіх дивує своєю ціною. Але Datsun, який є дешевим відгалуженням Nissan, доступніший за будь-який бюджетник Рено. Якось так.

Йдеться про Datsun redi-GO, створений на платформі того самого Рено Квід. Коштує компактний хетч $3700. Так, часи спорткарів Datsun залишилися в минулому, не нагадуйте. Виробник, до речі, вирішив оновити redi-GO. З’явилися перші фото.

Інтригують як можуть, але ми все одно бачимо багато чого цікавого. У компанії вирішили зробити акцент на різких лініях і… поверненні до спортивного іміджу? Тільки погляньте на цей агресивний погляд головної оптики, величезну фальшрадіаторну решітку, що пожирає суперників, і стильні кути  ДХВ. Адже круто!

Зрозуміло, все це має не дуже статечний вигляд на такому компактному кузові, але бюджетник теж може бути незвичним. І не забувайте про ціну — навряд чи оновлена модель суттєво подорожчає порівняно з попередником.

Читайте також:
Renault Sandero 2021 становится все ближе — в Сети показали фото

Нам залишається порадіти за індійських покупців, які от-от отримають рестайлінговий хетчбек. Наразі найпотужніша версія машини пропонує 68 к.с. і 91 Нм крутильного моменту. Але мотори виробник теж модернізував, тому, можливо, Datsun redi-GO 2021 стане ще потужнішим. Р-р-р!

136