X

Rolls-Royce Cullinan – нові подробиці першого кросовера Роллс-Ройс

Rolls-Royce официально показал первый прототип кроссовера Cullinan.

Новий Rolls-Royce Cullinan – перший кросовер в історії британської марки. Його мають представити у 2018 році. Прототип Роллс-Ройс закамуфльований, хоча риси моделі можна роздивится. Автомобіль вирізняється солідним кутастим стилем.

Кросовер Rolls-Royce Cullinan, звісно, зберігає масивну хромовану решітку радіатора. Довгасті світлодіодні фари нагадують оптику седана Rolls-Royce Ghost. У передньому бампері розташовані величезні повітрозабірники. Збережені й характерні задні дверцята, що відчиняються супроти руху.

Деталі салону не розголошуються, але можна припустити, що в оздобленні буде використано дорогу шкіру, дерево та полірований алюміній.

Розробники підтвердили, що перший кросовер Роллс-Ройс оснастять 6,75-літровим бензиновим V12. Цей двигун знайомий ще з Rolls-Royce Phantom, проте його серйозно доопрацювали. З часом з’явиться гібридна модифікація, можливий і електромобіль Rolls-Royce.

Новий Rolls-Royce Cullinan оснастять 8-ступінчастою АКПП і постійним повним приводом. Найімовірніше, позашляховик отримає пневмопідвіску зі змінним кліренсом.