X

Rolls-Royce так поки що не вміє: Maybach підготував свій перший електромобіль

На конвейер новый кроссовер Mercedes-Maybach EQS встанет в 2022 году

Мюнхенський автосалон багатий на новинки, і в числі перших їх вирішив показати Mercedes. Черговою моделлю виробника став повнорозмірний кросовер Maybach. В основі Mercedes-Maybach EQS, поки що перебуває в статусі концепту, лежить серійний електричний седан EQS.

У представленої виробником моделі немає нічого спільного з електроседаном щодо зовнішності. Кузов повністю оригінальний. Мінімальна схожість проглядається в звуженій світлотехніці і обтічних формах. В екстер’єрі мимоволі звертаєш увагу на велику кількість хромованих елементів. Вони тут буквально скрізь — рамки вікон, підніжки, колісні диски, фальшпанель на місці решітки.

У салоні Maybach EQS — по два окремо встановлених сидіння в двох рядах. У передній частині кабіни — один багатофункціональний практично 1,5-метровий дисплей. Ззаду для створення відчуття максимального комфорту і розкішного затишку передбачено місце для вази з квітами. Невідомо, чи добереться таке елегантне рішення до товарних екземплярів.

Технічні характеристики серійної новинки не розголошуються. За деякими даними, перший електричний кросовер Майбах зможе проїжджати на одному заряді акумулятора близько 600 км шляху. У виробництво представницький електрокрос вирушить у 2022 році.

Читайте також:
Електричний Гелендваген представлений офіційно — фото і вся відома інформація