X

Розкішний Mercedes-Maybach G650 Landaulet – офіційні фото та відео

Эксклюзивный внедорожник Mercedes-Benz Gelandewagen выпустят ограниченной серией.

Mercedes-Benz розсекретив свій найдорожчий позашляховик Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Майбах Мерседес Гелендваген представлять на Женевському автошоу і він стане фінальною версією нинішнього покоління Mercedes-Benz G-Clas.

За попередніми даними, новий Mercedes-Maybach G650 Landaulet коштуватиме більше, ніж потужний шестиколісний Mercedes-Benz G63 AMG 6X6. Ціна Мерседес перевищить 450 тис. євро, а загалом складуть лише 99 авто.

Новий Мерседес отримав кузов типу ландоле – з м’яким дахом над другим рядом сидінь, що складається. Крім того, він підріс майже на 60 см: довжина збільшена до 5345 мм, а колісна база – до 3428 мм.

В оздобленні салону поєднуються дорогі шкіра та дерево. Пара задніх сидінь запозичені у Mercedes-Maybach S-Class, тобто вони оснащені електроприводом, підігрівом, вентиляцією та програмою масажу. Для задніх пасажирів також встановлено два 10-дюймових монітори і відкидні столики.

Mercedes-Benz G-Class Maybach оснащений шестилітровим V12 твін-турбо потужністю 630 к.с., а максимальний крутильний момент досягає 1000 Нм. 7-ступінчаста АКПП і повний привід – такі самі, як і у стандартного Мерседес Гелендваген.

В основі новинки лежить шасі позашляховика Mercedes-Benz G500 4×4². Від нього Mercedes-Maybach G650 Landaulet отримав портальні мости і величезні шини розміром 325/55 R22, а кліренс досягає 450 мм.