X

Розсекречено інтер’єр кросовера Toyota С- HR

Опубликованы первые официальные фотографии интерьера нового компактного кроссовер Toyota С-HR, который дебютировал весной на Женевском автосалоне.

Компанія Toyota поширила перші офіційні фотографії інтер’єру свого новітнього компактного кросовера С-HR, який був презентований у березні 2016 року на Женевському автосалоні. Тоді в салон машини не пустили. Журналістам тільки повідали про технічні характеристики. Кросовер створений на новій платформі TNGA і оснащуватиметься бензиновим турбомотором в 1,2 л і потужністю 116 л.с., а також гібридною силовою установкою.

І ось, нарешті, розсекречений інтер’єр Toyota С- HR. У центрі нової панелі приладів встановлений 8-дюймовий дисплей тачскрин мультимедійної системи Touch 2. Підсвічування приладів виконане в яскраво-синьому кольорі.

Новий кросовер відрізняє багатий список оснащення – це і адаптивний круїз-контроль, система автоматичного перемикання фар з далекого світла на ближнє, система розпізнавання дорожніх знаків, а також система стеження за смугою руху. Для меломанів також підготовлений сюрприз – аудіосистема JBL з дев’ятьма динаміками. Як очікується, в шоу-румах дилерів компактний кросовер Toyota С- HR з’явиться наступного року.