X

З ДВЗ та на електротязі: Opel представив оновлений фургон Combo

Opel Combo зазнав планового оновлення. Фургонову не лише осучаснили зовнішність, а й розширили моторну лінійку.

Передню частину автомобіля виконали у фірмовій стилістиці Opel Vizor. Фургон отримав вузькі світлодіодні фари, які візуально об’єднані з решткою радіатора, закритою спеціальною панеллю, перероблений бампер і високий капот. Задні ліхтарі не змінилися візуально, але в компанії кажуть, що вони стали ефективнішими. Він буде доступний зі стандартним та подовженим кузовом.

У оснащення салону включили 10-дюймову цифрову панель приладів, нове рульове колесо та іншу мультимедійну систему з 10-дюймовим сенсорним екраном. Ще є подвійна камера Dynamic Surround Vision та 18 систем ADAS, включаючи адаптивний круїз-контроль. Opel Combo доступний у двох та тримісній конфігураціях. Об’єм багажного відсіку може досягати 4400 літри.

Оновлений фургон запропонують із бензиновими та дизельними двигунами 1.2 PureTech та 1.5 BlueHDi, а також з електромотором. Останній видає 134 к.с. потужності та 270 Нм крутного моменту. Запас ходу 320 км забезпечує батарея на 50 кВтг. На ринок новинка вийде наприкінці цього року. Вартість оголосять ближче до старту продажу.

Читайте також:
Opel готує заряджену версію електричного Corsa (фото)