X

З ким змагатиметься новий кросовер BMW X7?

Новый BMW X7 удивил своими размерами и потряс оснащением. Интересно, что об этом думают главные конкуренты?

Довгоочікуваний великий кросовер BMW X7, який баварський бренд повинен був представити вже давно, теперь офіційно прибув. Тоді, коли основні суперники щосили ділять між собою ринок, новий німецький SUV має виступити дуже гідно, об’єднавши в собі найкращі якості всіх конкурентів.

Ніхто не обіцяв, що буде легко, але з ким же позмагається новий БМВ Х7?

Toyota Land Cruiser – найбільш витривалий

Час, коли великий повнопривідний автомобіль був просто зобов’язаний переміщуватися по лісах, пісках і камінню, давно в минулому. Проте Тойота Ленд Крузер – один з небагатьох сучасних позашляховиків, готових будь-якої миті відгукнутися на бажання власника вирушити в найвіддаленіші куточки планети і з гідністю витримати подорож будь-якої складності й тривалості.

Відверто кажучи, цільова аудиторія цього японського позашляховика не зовсім розуміє, про що йдеться. Тому щасливий власник «крузака» справді готовий розкрити потенціал свого автомобіля. Проте про можливості Land Cruiser знають усі, і це грає на руку легендарному автомобілю: імідж непереможного Титана підігріває ринкову популярність, яка тішить своєю непохитністю.

Нова BMW X7, за акуратними заявами компанії, має деякі позашляхові можливості, раніше ми бачили навіть ролик, де новинку «ганяють» по піску та снігу. Кросовер не дорівняється до Land Cruiser у дикій місцевості, але на дорозі точно покаже себе краще.

Range Rover – найбільш розкішний

БМВ Х7 виявиться помітно дешевшим, ніж Рендж Ровер, але навряд чи хтось посперечається з тим, що баварський бренд прагнув створити дуже великий і справді розкішний автомобіль. Range Rover у цьому найкращий, тому має бути цікава сутичка за цільову аудиторію.

Автомобілісти традиційних поглядів, швидше за все, не пересядуть на німецький кросовер, який демонструє новий сміливий дизайн і вразить водія на дорозі азартним управлінням. Але ті, хто вперше купує автомобіль такого класу, цілком можуть звернути увагу на BMW X7.

Для деяких інтер’єр новинки, що майже повністю повторює новий БМВ Х5, здасться недостатнім для суперництва з найбільш розкішними SUV. Але ми з вами розуміємо, що якість оздоблювальних матеріалів тут найкраща, а ще в BMW подбали про гідну технологічну начинку. І не варто забувати – Range Rover дорожчий.

Mercedes-Benz GLS – найбільш потужний

Нескладно здогадатися, що найбільший кросовер Мерседес – головний суперник для BMW X7. Саме в його нішу цілився баварський бренд. Чи потрапив – дізнаємося пізніше, але події можуть розгорнутися дуже цікавим чином.

По суті, у двох автомобілів загальна цільова аудиторія, схожий список оснащення, для дуелі в будь-якій комплектації можна підібрати схожі двигуни і заплатити за ці великі SUV доведеться приблизно однакові гроші.

Мерседес – традиційно більш комфортний автомобіль, а БМВ привабить покупців своїм завзятим і «норовливим» характером, який ув масштабі такого великого автомобіля буде непросто реалізувати. Та найбільш незручна обставина для баварської новинки – швидка поява наступної генерації Mercedes GLS на агрегатах представленого недавно GLE. Новинка буде враховувати сильні сторони BMW X7 і спробує виступити ще краще. Тому найцікавіший поєдинок ще попереду.

Читайте також:
Роскошный кроссовер Майбах: первые подробности