X

S-клас серед позашляховиків прийшов в Україну

В Киеве презентован самый большой из модельного ряда внедорожников марки Mercedes-Benz – модель GLS.

У Київському гольф-клубі під час турніру MercedesTrophy Golf Weekend презентували нову модель флагманського позашляховика Mercedes-Benz – GLS. Від свого попередника GL він узяв практично той самий силует, але відрізняється решітками радіатора, капотом і світлодіодними фарами, а також свіжим дизайном колісних дисків.

У салоні автомобіль створено за класичними канонами позашляховиків Mercedes-Benz – колодязі приладів, висунутий вгору дисплей навігації на центральній консолі, але встановлено нові сидіння та кермо. Величезний семимісний автомобіль може автоматично скласти другий ряд сидінь, якщо треба зайти на третій. Крім того Mercedes-Benz GLS може похвалитися великим багажним відділенням – якщо скласти сидіння у ньому можна перевезти до 2600 л поклажі.

Mercedes-Benz GLS чудово пристосований до бездоріжжя. Водій може обрати цілих шість режимів їзди системи Dynamic Select, серед яких – два позашляхових. Під час проїзду складних перешкод кліренс автомобіля можна збільшити до 306 мм, увімкнути електронне блокування диференціалів або знижену передачу.

На вибір покупцям надано чотири мотори об’ємом від 3,5 до 5,5 літра (258-585 к.с.). Вартість автомобіля від 66 565 євро. Топ-версія AMG GLS 63 S-Modell оцінена у 124 462 євро.