X

Салон Jeep Grand Cherokee 2021 більше не таємниця

Новый внедорожник Jeep Grand Cherokee получил современный салон с огромным наклонным дисплеем в стиле Mercedes-Benz S-class

Американський виробник вивів на тести нове покоління позашляховика Jeep Grand Cherokee. Якщо зовні новинка була повністю покрита камуфляжем, то салон залишився майже без захисту, чим і скористалися всюдисущі фотошпигуни.

Судячи зі знімків, інтер’єр Grand Cherokee є доволі сучасним. Перше, що впадає в око — це масивний похилий дисплей, розташований у центрі приладової панелі. Імовірно, його діагональ досягає 12 дюймів. Також можна відзначити наявність декількох фізичних кнопок під дисплеєм мультимедійної системи і біля установки клімат-контролю. Тобто виробник не пішов за світовою тенденцією і повністю не відмовився від кнопок на користь сенсорів.

Крім того, величезний перемикач розташований на центральному тунелі. Кнопки і перемикачі не здаються громіздкими і цілком органічно вписалися в інтер’єр Джип Гранд Черокі. Сучасності додають широкі вентиляційні отвори, розташовані у верхній частині приладової панелі. Вони  вишукані й ідеально поєднуються з матовими дерев’яними панелями та шкіряними елементами, які використовуються в оздобленні.

Читайте також:
Jeep Wrangler Rubicon 392: позашляховик готовий до будь-яких випробувань

За даними інсайдерів, новий Jeep Grand Cherokee 2021 буде базуватися на платформі Giorgio FCA, яка побудована Alfa Romeo і використовується в моделях Giulia і Stelvio. Новинці збережуть повний привід. Дебют моделі запланований на листопад цього року, а до дилерів вона потрапить тільки в 2022 році.