X

Салон Mercedes-Benz S-Class 2021 розсекречений (фото)

По периметру салона Mercedes S-class протянут тонкое оптоволокно, которое обеспечит изящную окружающую подсветку и просигнализирует об опасности

Mercedes-Benz опублікував фотографії салону S-Class W223. Новий седан Мерседес позиціонують як повноцінне “третє місце”, що забезпечить комфорт власнику, який пересувається між домом і роботою.
Крім високоякісних оздоблювальних матеріалів седану обіцяна амбієнтне периметральне підсвічування салону. Для нього буде використано більш тонке ніж у нинішнього Mercedes S-Class W222 оптоволокно. На думку виробника, це дасть змогу створити “інтимне” навколишнє освітлення. Загалом на нього працюватимуть 250 світлодіодів. На відміну від актуального покоління, оптоволокно розкинуть не тільки на дверях і передній панелі, а й на підлозі та інших деталях інтер’єру. Крім того, таке амбієнтне підсвічування виконуватиме не тільки декоративну функцію, а й виблискуватиме червоним, якщо система моніторингу сліпих зон помітить автомобіль поблизу.

Від нинішнього S-Class новий Мерседес успадкує комплекс Energizing Comfort Control, що відповідає за комфорт у салоні. Завідуючи функціями клімат-контролю, масажем і музикою, система створює розслаблюючу атмосферу в автомобілі. Також новому Mercedes W223 обіцяна мультимедійна система mbux наступного покоління.

Більше інформації про флагманський седан нового покоління з’явиться у вересні під час офіційної презентації.

Читайте також:
Суперник Mercedes S-class від Maserati здивував двигуном