X

Найшвидша Ferrari стане ще крутішою — на відео потрапила новинка

Хардкорная модификация Ferrari 812 замечена в Маранелло во время испытательных заездов. Мы ожидаем появления более крутой версии самой быстрой серийной Феррари

Незважаючи на ситуацію, що склалася цього року в автопромі і на ринку, Ferrari все ж покаже заплановані новинки. Йдеться одразу про дві нові моделі. Однією з них стане відкритий варіант SF90, а от про другий інформація суперечлива. За однією з версій, новинкою стане чергова бензоелектрична модель, за другою — автомобіль, показаний в ролику. Його вдалося зняти неподалік штаб-квартири Ferrari в Маранелло.

Прототип Ferrari 812 Superfast відрізняється від знайомого нам серійного суперкара заднім дифузором та іншим звуком 6.5-літрового двигуна. Можна припустити, що його форсували до 840 «коней» (+40 к.с.). Водночас маса автомобіля стала меншою. Це мало максимально поліпшити і без того вражаючі динамічні характеристики: до 100 км/год 812-й прискорюється лише за 2.9 секунди.

Також очікується поява “зарядженого” родстера, хоча офіційно в компанії не підтвердили навіть появу купе. За одними даними відкритий 812-й назвуть 812 GTO, за іншими — 812 VS.