X

Найекономічніша Toyota Corolla посміялася над електромобілями (відео)

Новый хэтчбек Toyota Corolla, который прежде был известен нам как Toyota Auris, обзавелся гибридной версией. Посмотрите на смешную рекламу!

Маркетинг, особливо, якщо ми говоримо про просування автомобілів, – тонке мистецтво, що потребує майстерності й таланту.

Під час запуску на ринок нової Toyota Corolla Hybrid 2019 рекламники підійшли до питання дуже креативно, про що свідчить опублікований відеоролик. У ньому красивий і сяючий хетчбек немов обганяє усю історію персонального транспорту, починаючи з кінних екіпажів і наближаючись до лімузина мафіозі 30-х років минулого століття. А там і до хот-родів 50-х недалеко! Смішно виглядає і суперкар з 80-х, сумно розмістившись на платформі евакуатора…

Читайте також:
Стартувало виробництво седана Toyota Corolla 2019: чекаємо в Україні навесні

Як ви зрозуміли, дісталося в рекламі всім. Нова Тойота Королла упевнено обганяє кожного представника конкретної віхи автомобілебудування. Навіть електромобіль залишився позаду, приєднаний до станції зарядки.

Представлений в ролику хетчбек Toyota оснащений гібридною трансмісією, але плагін-гібридною, що не заряджається, тому розетка йому не потрібна. Тут у ролі генератора виступає ДВЗ, класична схема. Маркетологи навіть назвали нове авто гібридом, що сам заряджається. Цікава спроба продати під виглядом інновації не новий товар. Але підхід, погодьтесяся, дотепний!

Читайте також:
Живые фото самого невероятного Toyota Land Cruiser 200