X

Найнадійніші автомобілі 2016 року

Американская организация защиты потребителей Consumer Reports опубликовала результаты исследования надежности новых авто.

Експерти Consumer Reports назвали найнадійніші автомобілі 2016 року. Перевірку на міцність проводили за 17 різними параметрами. Фахівці розглядали як дрібні недоліки, такі як скрип гальмівних колодок, так і серйозні поломки, що закінчилися гарантійним ремонтом, або дефекти, що зумовлювали масове відкликання машин.

 

Toyota Prius, ціна $27 323

Новий Toyota Prius 2016 став більшим і економічнішим. У салоні покращена віртуальна панель приладів і якісний пластик в оздобленні. Двигун став тихішим, але шумоізоляція салону, як і раніше слабенька.

 

Lexus CT 200h, $32 012

Хетчбек Lexus CT 200h заснований на попередньому Toyota Prius. Оновлення зробило гібрид Лексус трохи тихішим й поліпшило оздоблення салону. Однак комфорт їзди, як і раніше, далекий від звичних стандартів Lexus.

 

Infiniti Q70, $53 825

Седан Infiniti Q70 із 3,7-літровим 330-сильним V6 швидкий, але не особливо економічний. Хоча можна обрати гібридну версію. Автомобіль просторий, а якість внутрішнього оздоблення дуже висока. Інфініті хороший в керуванні, але його підвіска жорсткувата.

 

Audi Q3, $40 125

Кросовер Audi Q3 зазнав невеликого фейсліфтингу. Він комфортабельний і непоганий у керуванні, а 2,0-літровий 200-сильний турбомотор забезпечує хорошу динаміку. Щоправда, внутрішній простір не надто великий

 

Lexus GX, $58 428

Позашляховик Lexus GX – одна з останніх рамних моделей у своєму класі. У нього комфортабельна підвіска і чудова шумоізоляція, а якість оздоблення салону не викликає запитань. До того ж, радує потужність 4,6-літрового V8. Керованість Лексус безпечна, але не дуже захоплююча.

Lexus GS, $58 858

Lexus GS 2016 – це збалансоване шасі і пристойний внутрішній простір. Нова 8-ступінчаста АКПП зменшила «апетит» 3,5-літрового V6. Поціновувачі швидкої їзди оцінять 475-сильний седан Lexus GS F, а економні покупці звернуть увагу на гібридний Лексус.

 

Mercedes-Benz GLC, $49 105

Новий кросовер Mercedes-Benz GLC прийшов на зміну Mercedes-Benz GLK. Він не тільки має витонченіший вигляд, а й отримав новий 240-сильний турбомотор об’ємом 2,0 л і 9-ступінчастий автомат. Усі Mercedes-Benz GLC 2016 оснащені системою превентивного гальмування, а серед опцій є пневмопідвіска.

 

Chevrolet Cruze, $23 145

Chevrolet Cruze 2016 став комфортнішим, а його салон тихішим. 1,4-літровий бензиновий турбомотор і 1,6-літровий турбодизель економічні. Однак у передніх сидінь не найкраща бічна підтримка, а сучасні системи безпеки встановлено тільки в дорогій версії Premier.

Audi Q7, $68 695

Семимісний кросовер Audi Q7 – одна з найкращих моделей за всю історію досліджень Consumer Reports. Опціонна пневмопідвіска забезпечує високий комфорт їзди. У Audi Q7 2016 поліпшені шумоізоляція і внутрішнє оздоблення. На особливе згадування заслуговує віртуальна панель приладів. А 3,0-літровий компресорний двигун V6 – запорука впевненого рівномірного розгону.

 

Toyota 4Runner, $37 425

Рамний позашляховик Toyota 4Runner – представник старої школи. Він надійний і потужний, але доволі «ненажерливий». Підвіска жорсткувата, а високий кузов відчутно крениться в поворотах. До того ж, повний привід – не є постійним, а підключається.