X

Найочікуваніші в Україні новинки Паризького автосалону 2016

Вчера открылся Парижский автосалон Mondial de l’Automobile-2016, в рамках которого покажут 140 мировых и европейских премьер. "Автоцентр" выбрал cамые ожидаемые в Украине новинки Парижского автосалона 2016

На окремій сторінці Паризький автосалон 2016 можна ознайомитися з усіма новинками, про які журналісти «Автоцентру» довідалися з перших уст, публікуючи фотографії прем’єр у реальному режимі часу. Mondial de l’automobile проходитиме ще два тижні, але ми вже відібрали найцікавіші для українців новинки.

Рейтинг популярності автомобільних прем’єр Паризького автосалону для українських автомобілістів ґрунтується на популярності марок і моделей-попередників, а також на статистиці переглядів наших оглядів тієї чи іншої машини і обговорень на сторінках «Автоцентру» в соцмережах. Йдеться лише про серійні автомобілі, більшість з яких надійде у продаж наприкінці 2016-го або початку 2017 рр.

Мабуть, найбільший інтерес в українців викликав новий кросовер Skoda Kodiaq. «Автоцентр» ознайомився з новим SUV від Шкоди ще до презентації, але саме в Парижі відбулася офіційна прем’єра Skoda Kodiaq. Детальніше про найбільший кросовер чеської марки читайте у нашому детальному огляді Шкода Kodiaq.

Бюджетні моделі Dacia в Україні продають під брендом Renault. Серед наших співвітчизників вони дуже популярні, про що свідчить їх кількість на українських дорогах і статистика продажу. Тому не дивно, що фотографії оновлених Renault Logan седан і універсал Logan MCV, а також хетчбеків Renault Sandero і Sandero Stepway зацікавили багатьох наших читачів. Репортаж зі стенда Рено в Парижі розповідає про те, яких змін зазнали нові Renault Logan і Sandero.

Автомобілі KIA в Україні дуже люблять. А деякі нові моделі Кіа просто б’ють рекорди продажу – достатньо згадати успіх Sportage 2016 в Україні. До бестселерів південнокорейської марки не перший рік належить і модель Rio, останню генерацію якої презентували на Паризькому автосалоні. Фотографії та характеристики новинки KIA викликали бурхливі обговорення в соцмережах, тому рекомендуємо почитати і подивитися, яким став новий Kia Rio.

Про популярність кросоверів в Україні можна складати легенди. Незалежно від рівня доходу та вартості моделі, в нашій країні їх розбирають як гарячі пиріжки. Чи популярними виявляться нові кросовери Пежо – покаже час. Але французи зробили величезний фронт робіт і створили справді унікальні та багатообіцяючі міські позашляховики, тому інтерес до них цілком виправданий. Зокрема, йдеться про нові кросовери Peugeot 5008 і 3008.

Одразу два нових кросовери показала у Франції і японська марка Сузукі. На Паризькому автосалоні відбувся публічний показ Ignis і SX4 S-Cross. Модель SX4 добре відома в Україні, тому і її оновлена версія цікава для багатьох. Втім, не менший інтерес викликав і новий субкомпактний SUV від Suzuki – модель Ignis. Чим примітний «позашляховий малюк», і що змінилося в Ес Ікса – читайте огляд Ignis і SX4 S-Cross.

Новий Land Rover Discovery було показано в рамках закритої презентації, на якій побував «Автоцентр». Але офіційна прем’єра абсолютно нового Діскавері відбулася 29 вересня на Паризькому автосалоні 2016. Discovery останнього покоління отримав безліч інновацій, про які розповідається в детальному огляді Land Rover Discovery 2017 модельного року.

Ще один кросовер, на який чекають в Україні – Audi Q5 нового покоління. До презентації на Паризькому автосалоні німці всіляко підігрівали інтерес до новинки, порціонно публікуючи фотографії новинки. Новий SUV Ауді залишився пізнаваним, але обзавівся пневмопідвіскою, електронною панеллю приладів та іншими опціями. Фото, ціни та характеристики в огляді нового Audi Q5.

Минуле покоління Nissan Micra не мало значного попиту в Україні. Але позаминула генерація, навпаки, була дуже затребувана. В японській компанії впевнені, що показана в Парижі нова Micra стане бестселером у класі. З огляду на зовнішність, ці перспективи цілком реальні, адже автомобіль змінився до невпізнання і став дуже високотехнологічним, як для компактного хетчбека. Репортаж зі стенда показує і розповідає, яким став Ніссан Мікра 2017.

Серед легкових моделей потенційно популярною новинкою є Honda Civic 2017. Зауважимо, в Парижі відбувся показ європейської версії нового Civic, тоді як у США модель презентували набагато раніше. Чим відрізняється автомобіль для Європи (України) – читайте наш огляд Honda Civic 2017.