X

Найбільший електромобіль Volkswagen виїхав на дороги під виглядом Peugeot

Прототип электрокроссовера Volkswagen ID.6 проходит испытания холодом

Видання Motor1 опублікувало шпигунські фото нового електричного кросовера Volkswagen ID.6. Прототип новинки, замаскований під Peugeot, помітили під час випробувань на занесених снігом дорогах.

Приховати новий VW ID.6 від сторонніх очей спробували наклейкою із зображенням радіаторної решітки Пежо, псевдодекором на передньому бампері і набором фальшивих задніх ліхтарів.

Але наклейки на кузові “Elektrofahrzeug”, нанесені фірмовим шрифтом Volkswagen, зводять нанівець всі зусилля “конспіраторів”. Крім того, достатньо порівняти автомобіль на фото з концептом VW ID. Roomzz, щоб зрозуміти — це його серійна версія.

Відзначимо, що прототип виробник показав більше ніж рік тому. VW ID. Roomzz являв собою трирядний семимісний кросовер з електричною силовою установкою. Якщо взяти до уваги його характеристики, то можна припустити, що зможе запропонувати новий кросовер Фольксваген. Найімовірніше, в основі новинки лежатиме платформа MEB. Віддача ID.6 становитиме 302 к.с. Концепт мав батарею на 82 кВтг, здатну забезпечити 450 км шляху.

Читайте також:
Volkswagen начал разработку двух доступных электромобилей