X

Найбільший Hyundai розсекречений з усіма деталями

Южнокорейский минивэн пришел на смену H-1/Starex/Grand Starex, выпускавшимся в течение 15 лет

Новий мінівен Hyundai Staria 2022 буде доступний у стандартному виконанні та модифікації Premium. Зовні дорожчий варіант відрізняється іншим переднім бампером, збільшеною решіткою, великими світлодіодними фарами і “піксельним” дизайном задніх ліхтарів. Крім того, такий вен може похвалитися особливими колісними дисками.

Завдяки обтічним формам і двоярусній передній світлотехніці новий мінівен Хюндай вийшов дуже футуристичним. Така машина легко привертатиме увагу в потоці.

У салоні Hyundai Staria — цифрова приладова панель і система мультимедіа з 10,25-дюймовим дисплеєм. Тепер найцікавіше — компонування внутрішнього простору. Вен можна замовити з трьома або чотирма рядами сидінь в пасажирському виконанні. У дорожчій версії крісла в другому і третьому рядах окремо стоятимуть з індивідуальними підлокітниками. У базовій версії автомобіль запропонують із різною кількістю посадокових місць — від 3 до 11.

Габарити нового Hyundai Staria: довжина — 5255 мм, ширина — 1995 мм, Висота —1990 мм. Колісна база дорівнює 3275 мм.

У моторній гамі мінівена два двигуни: 2,2-літровий дизельний з турбонаддувом (177 к.с.) і 3,5-літровий V6 (240 к. с.), що працює на бензині та пропан-бутані. У пару дизельному двиуну йде 6-ступенева механічна або 8-ступенева автоматична коробки передач. Другий мотор доступний тільки з автоматичною КПП.

Старт продажу Hyundai Staria на рідному ринку марки запланований на 15 квітня. Початкова вартість мінівена — 24 250 доларів.

Читайте також:
Маленький Santa Fe: Hyundai показала кросовер Alcazar для великої родини