X

Найбільший Land Rover отримав масу оновлень — усі деталі

Неймовірну активність проявила компанія Land Rover в цьому нелегкому для автомобільної промисловості році. За останні кілька місяців були представлені оновлені версії різних моделей, тепер настала черга повнорозмірного позашляховика Discovery.

Найбільший Ленд Ровер 2021 модельного року можна відрізнити від попередника за переробленою решіткою радіатора, яка візуально об’єднана з новими світлодіодними фарами, іншими передніми і задніми бамперами, модернізованими задніми фарами і вентиляційними отворами на передніх крилах. Для тих, кому не вистачає спортивності в зовнішності авто, виробник пропонує стайлінг-пакет R-Dynamic, який передбачає контрастні акценти на кузові.

Салон Land Rover Discovery 2021 також змінився і став сучаснішим. В оснащенні з’явилася нова мультимедійна система Pivi Pro з 11,4-дюймовим екраном, яка оснащена двома модемами і реалізовує багатозадачність. Також вона здатна оновлюватися через повітря. Крім того, в інтер’єрі з’явилося нове кермове колесо, інший селектор передач, центральна консоль з переглянутим дизайном, цифрова приладова панель з 12,4-дюймовим дисплеєм, система іонізації повітря, слот для бездротової зарядки смартфона.

Читайте також:
Найдешевший позашляховик Land Rover з'явиться у 2022 році

Для задніх пасажирів передбачено більш комфортний диван із довгими подушками і розвиненою бічною підтримкою. Щоб їм не було нудно в дорозі, в спинки передніх крісел вмонтовані спеціальні кріплення для планшетів і USB-роз’єми. В оздобленні майже немає хрому і глянцевих елементів, тому салон авто має спокійніший, якщо порівняти з попереднім, вигляд.

Найбільш радикально компанія підійшла до моторної гами автомобіля. Модель повністю позбавили бензинових і дизельних двигунів V6. Із колишніх агрегатів залишили тільки чотирициліндровий двигун із турбонаддувом потужністю 300 к.с. і 400 Нм крутильного моменту. Серед новинок: 3,0-літровий бензиновий мотор P360 потужністю 360 к.с. і з крутильним моментом у 500 Нм. Дизельний агрегат представлений у двох варіаціях з віддачею в 249 і 300 к.с. Мотори отримають 48-вольтову електричну надбудову. Працюють двигуни в парі з восьмиступінчастим “автоматом” і системою повного приводу.