X

Найшвидший серійний VW Golf GTI: майже 300 к.с. і 260 км/год

VW Golf GTI, — похоже, автомобиль с неограниченным потенциалом. Иначе как объяснить очередную высокопроизводительную модификацию?

Виходу восьмого покоління VW Golf доведеться ще трохи зачекати, але німецький автовиробник із задоволенням підігріває інтерес до новинки. Перевірений спосіб – спецверсія поточної генерації. Ось вам і найкрутіший Volkswagen Golf GTI TCR. Абревіатура походить від назви чемпіонату Touring Car Racing, у якому бере участь Фольксваген Гольф для перегонів. Чудово, що зміни торкнулися і технічної частини, а не лише візуальних доопрацювань.

Але розпочнемо саме із зовнішності. Хетчбек оснащений заднім дифузором, спойлером, накладками на пороги і 18-дюймовими колісними дисками. Якщо захочете, на вашому автомобілі навіть з’являться такі ж наклейки з шестикутниками. Але це не обов’язково.

Доопрацьований дволітровий турбомотор тепер розвиває 290 к. с., що дозволяє розігнатися до 100 км/год за 5,6 с. Максимальна швидкість обмежена 250 км/год, але якщо готові заплатити понад 38 950 євро (базова вартість у Німеччині), новий VW Golf поїде швидше.

Опційний пакет за 2350 євро пропонує збільшити максимальну швидкість до 260 км/год, а також оснастити хот-хетч 19-дюймовими дисками і адаптивним шасі. За 3200 євро, окрім описаних опцій, додадуться інші колеса, взуті в напівсліки. Ось такий Гольф GTI, будь ласка, загорніть.

Читайте також:
Volkswagen T-Rug: полностью электрический конкурент Mercedes G-Class