X

Найдешевший кросовер Geely за $8000 отримав новий дизайн і стильний салон

Geely укомплектовала Vision X3 «плавающим» тачскрином и новой приборкой

Бюджетний кросовер Geely Vision X3 вийшов на ринок у 2017 році. Модель поставляється в низку країн (експортна назва – Emgrand X3 або GX3) і має значний попит на ринку. Щоб ще вище підняти рівень продажу, виробник провів оновлення моделі в середині життєвого циклу.

Від дореформного китайського кросовера новинку можна відрізнити за решіткою радіатора з увігнутими ламелями, вертикальними світлодіодними ДХВ, переробленими передніми і задніми бамперами. У салоні Geely Vision X3 зміни куди серйозніші. В оснащення увійшла нова приладова панель, мультимедійна система з великим “летючим” екраном і оновлене кермо. Також виробник замінив дверні карти на більш стильні.

Габарити компактного кросовера Джилі залишилися колишніми. У довжину він досягає 4005 мм, а колісна база дорівнює 2480 мм. У ролі силової установки виступає 1,5-літровий бензиновий чотирициліндровий “атмосферник” потужністю 109 к.с. і 142 Нм, який працює в парі з п’ятиступінчастою “механікою” або варіатором і системою безальтернативного переднього приводу.

Читайте також:
Дебютировал новый кроссовер Geely на базе Volvo (фото)

Дебют оновленої версії Geely Vision X3 відбудеться вже в найближчі місяці, після чого він негайно вирушить на конвеєр. У Китаї за машину просять від $8000.