X

Найдешевший кросовер Nissan викликав ажіотаж

О невероятной популярности новинки сообщила пресс-служба производителя

Продаж нового кросовера Nissan Magnite офіційно стартував у грудні 2020 року. Дилерам бренду вдалося зібрати більше 50 000 попередніх замовлень на новий кросовер, і це далеко не межа.

Дві третини всіх заявок припадають на більш дорогі версії XV і XV Premium. У списку їх стандартного обладнання значаться система мультимедіа, камери кругового огляду і легкосплавні 17-дюймові диски. При цьому більша частина, а це 85% всіх замовлених автомобілів, комплектується механічною коробкою передач. Решта 15% – варіатором.

Оскільки попит на новий Ніссан Магніт виявився занадто високим, компанії довелося змінити робочий графік на заводі в Орагадамі (Індія), додавши третю зміну. Для цих цілей виробник найняв близько 1000 робітників. Але і це ще не все. У планах — розширення персоналу і найм 500 менеджерів, які відповідатимуть за роботу з клієнтами.

Варто відзначити, що єдиним ринком, де зараз можна купити новий кросовер Nissan Magnite, є Індія. Причиною такого високого попиту послужила його вартість. Машину оцінили в 7400 доларів. Можливо, виробник візьме до уваги те, який ажіотаж викликала модель, і виведе її на інші ринки.

Читайте також:
Nissan X-Trail 2022 – новый соперник Toyota RAV4 и Honda CR-V