X

Найдешевший кросовер Peugeot — перші зображення і подробиці

На рынке первая модель новой «зеленой» линейки появится в 2025 году

Peugeot готує нову лінійку електромобілів, перший представник якої очікується до 2025 року. За інформацією видання L’argus, ним стане компактний електричний кросовер завдовжки щонайбільше 4,15 метра.

Наразі про зовнішність нового кросовера Пежо мало що відомо. Однак художники L’argus створили кілька скетчів, які показують, який, на їхню думку, вигляд може мати авто. Імовірно, це буде модель початкового рівня, якій присвоєно заводський індекс P44. Ближче до дебюту вона отримає серійну назву. За попередньою інформацією, Peugeot e-1008.

В основу нового кросовера Peugeot ляже платформа eCMP, яка вже зараз вважається застарілою. Але в 2022 році її планують оновити. Елементи конструкції P44 запозичить у наступного покоління Citroen C3 і C3 Aircross. Обидві новинки з’являться через три роки. У Peugeot кажуть, що компактний e-1008 зовні буде схожий на Jeep Renegade і отримає елементи кубізму в дизайні. Основними ринками кросовера стануть Індія і Латинська Америка.

Також протягом кількох років Peugeot поставить на конвеєр сімейство “розумних автомобілів”. Цікаво, що спочатку вони призначалися тільки для ринків, що розвиваються, але пізніше виробник підтвердив їх появу в Європі. Подробиць про ці моделі поки що немає.

Читайте також:
Peugeot і Citroen вирішили залишити Tesla без грошей