X

Найдешевший кросовер Skoda розсекретили напередодні дебюту (фото)

Автомобиль дебютирует в марте этого года, а на рынок выйдет в конце 2021-го

Модельна лінійка Skoda доволі широка і охоплює практично всі сегменти ринку. Незважаючи на це, чехи продовжують її наповнювати новими автомобілями. Не обійшлося без кросоверів, популярність яких наразі б’є всі рекорди. Зокрема, до дебюту готується субкомпактний Skoda Kushaq 2022, презентація якого запланована на березень цього року.

А поки що виробник розгорнув рекламну кампанію. Тягнути інтригу не стали і показали новий кросовер Шкода з усіх боків, щоправда, в камуфляжі. Також розкрито низку характеристик, які дають змогу оцінити потенціал авто. Але про все докладніше. Бюджетний кросовер Skoda Kushaq базується на модульній платформі MQB-A0-IN. Довжина колісної бази становить 2651 мм і, за словами представників бренду, модель може похвалитися прекрасною місткістю салону та багажника.

Кросовер Шкода Кушак 2022 отримав впізнавану передню частину з фірмовою решіткою, яка візуально об’єднана з тонкими світлодіодними фарами. Під ними — блоки додаткової світлотехніки, але їх сховали під камуфляж. Також новинка може похвалитися похилою лінією даху, широкою стрічкою скління, розширеними колісними арками з пластиковими накладками і характерними задніми ліхтарями. Салон Skoda Kushaq поки що не розкритий, але в компанії стверджують, що всередині зможуть вільно розміститися до п’яти осіб.

Читайте також:
Skoda Kodiaq Clever – новая модификация популярного кроссовера

В оснащення кабіни увійде сучасна мультимедійна система з сенсорним екраном, цифрова приладова панель, клімат-контроль і розширений пакет систем допомоги водієві. Останній охоплює адаптивний круїз-контроль, двірники з датчиком дощу, фари з датчиком освітлення і систему контролю тиску в шинах. Моторна лінійка Kushaq охоплюватиме два бензинових агрегати: 1,0- і 1,5-літрові TSI, які поєднуються з шестиступінчастою МКПП або “автоматом”. Привід — тільки передній. У модельній лінійці Skoda новий кросовер виявиться найдешевшим SUV.