X

Найдешевший універсал Skoda: який вигляд матиме новинка

Первый рендер практичного автомобиля опубликовали в сети

Дебют нової Шкода Фабія вже відбувся, тепер на підході універсал. Чеська марка підтвердила його появу в 2022 році. Про це розповіли “вищі посадові особи” Skoda. Нове покоління Fabia Combi ми побачимо трохи більше ніж через рік.

Зовнішність універсала ще не розкрита, але завдяки рендеру Motor.es можна скласти уявлення про те, який вигляд може мати найдешевший універсал Skoda, який в лінійці Combi стоятиме нижче Superb і Octavia. На думку художників видання, саме такий дизайн отримає серійна модель.

Очікується, що новинку продаватимуть не на всіх європейських ринках. Цілком ймовірно, це визначено популярністю кросоверів і позашляховиків, які поступово витісняють представників B-сегменту. Але на ринках Центральної Європи універсали все ще популярні.

Читайте також:
Білорусь оголосила "війну" автомобілям Skoda — чехи чекають роз'яснень

Skoda Fabia Combi 2022 збереже інтер’єр і набір обладнання стандартного хетчбека, зокрема цифровий дисплей приладової панелі і сенсорний екран мультимедіа діагоналлю до 9,2 дюйма. Колишньою залишиться і моторна гамма, що складається з бензинових три – і чотирициліндрових моторів потужністю до 150 к.с.