X

Найдешевший позашляховик Land Rover з’явиться у 2022 році

Новый внедорожник Land Rover станет более доступной версией своего старшего брата Defender

Чутки про появу компактного і доступного позашляховика Land Rover не нові. Цього разу  їх підігріло видання What Car, стверджуючи, що довгоочікувана новинка побачить світ у 2022 році. При цьому вартість молодшого брата Defender 2020 становитиме приблизно 25 тисяч фунтів або близько $32 000.

Компактний позашляховик приєднається до лінійки Ленд Ровер Дефендер і виявиться найдешевшим у сімействі. Поки ще безіменній новинці обіцяють зовнішність у стилі старшої моделі — про це свідчать і аматорські рендери. А от салон нової моделі Land Rover буде кардинально іншим. Щоб зменшити цінник, виробник заощадить на оздоблювальних матеріалах і кількості доступних опцій.

На старті продажу новинка отримає 1,5-літровий бензиновий турбодвигун і передній привід. Пізніше позашляховик запропонують із гібридною силовою установкою і повнопривідною трансмісією.

Виробник категорично відмовляється називати ім’я майбутньої новинки і запевняє, що це буде принципово новий автомобіль. Уже відомо, що це не єдина нова модель, над якою зараз працюють у JLR. Також ми чекаємо на новий Range Rover наступного року і на наступне покоління розкішного Jaguar XJ, що отримає електричну модифікацію.

Читайте також:
У мережі показали гібрид УАЗ "Буханки" і Land Rover Defender