X

Найкрутіший Citroen повністю готовий — чим здивує новинка

Премьера долгожданного автомобиля запланирована на 12 апреля

Наприкінці минулого місяця в мережі з’явилася фотографія, що анонсує вихід майбутньої новинки Citroen. За попередньою інформацією, вона мала  прийти на зміну С5,

а її дебют запланований на 12 квітня. Зараз же в мережі опублікували коротеньке відео, в якому автомобіль можна роздивитися в усій красі.

І якщо раніше Citroen C5 продавали в кузові седан або універсал, то зараз на нас чекає великий ліфтбек з задатками кросовера. Зовні поки ще безіменна новинка схожа на новий Citroen C4. З особливостей — складні задні ліхтарі і світлодіодні фари ефектної форми.

Салон ще не показали, але слідуючи модним тенденціям, можна очікувати на появу мультимедіа з великим тачскріном і цифрової панелі приладів. Ми також очікуємо побачити стильну комбінацію незвичайних оздоблювальних матеріалів.

В основу новинки ляже вже знайома платформа концерну PSA-EMP2, на якій побудовані такі моделі, як Peugeot 508 І DS 9. З ними ж новий С5 розділить і моторну гамму. Тобто можна очікувати на бензинові, дизельні та гібридні модифікації.

Читайте також:
Водородный Stellantis – Peugeot, Citroen и Opel переходят на электротягу

Ринком збуту для нового Сітроен С5 (можливо, серійна машина називатиметься інакше) стане не тільки Європа, а й Китай. Вартість і більш докладні технічні характеристики ми дізнаємося зовсім скоро. А поки що у нас є прекрасна можливість згадати концепт Citroen CXperience, який послужив прототипом дизайну нового авто. Схожість очевидна!