X

Найкрутіший Hyundai Tucson 2022 показали на фото

Компания рассекретила спортивную версию кроссовера Tucson последнего поколения в исполнении N Line

Цієї весни на європейському ринку з’явиться “заряджена” версія кросовера Hyundai Tucson 2022 модельного року. Разом з приставкою N Line «спортивна» модифікація отримала більш масивну решітку в удосконаленому дизайні, спортивний передній бампер зі збільшеним повітрозабірником і сріблясті захисні накладки.

Також кросовер Hyundai Tucson N Line виділяється чорною окантовкою фар, корпусами бічних дзеркал кольору Phantom Black, глянцевим чорним декором і 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками з параметричним малюнком. На кормі-збільшений спойлер з характерними “плавниками”, новий бампер з широким відбивачем, дифузор і пара круглих патрубків випускної системи справа.

Купити новий Хюндай Туссан 2022 у спортивному виконанні можна буде в семи колірних варіантах, зокрема ексклюзивному Shadow Grey N Line. Крім того, п’ять відтінків можна буде комбінувати з чорним дахом.

Спортивні нотки проглядаються і в салоні Hyundai Tucson. Наприклад, червона контрастна стрічка на шкіряних або замшевих сидіннях і спортивне кермо.

Новий Tucson N Line запропонують із дизельним двигуном CRDi Smartstream в 136-сильній версії, з електричним доповненням і 1,6-літровим 150-сильний бензиновим двигуном з 48-вольтовою надбудовою. Крім того, у нового Туссан буде гібридна модифікація з силовою установкою на базі 230-сильного мотора об’ємом 1,6 літра. Для топової версії віддачу 1,6-літрового бензинового двигуна збільшать до 265 к.с. Мотори пов’язані з шестидіапазонною автоматичною коробкою передач. Варіантів приводу два — передній або повний.

Старт продажу в Європі заплановано на весну 2021 року. Гібридні версії стануть доступні влітку.

Читайте також:
Электромобиль Hyundai Ioniq 5 показали на официальном видео