X

Найкрутіший Renault Megane обійдеться в 90 000 доларів

Renault Megane RS — один из лучших спортивных хэтчбеков. Теперь, похоже, в компании подготовили его идеальную модификацию

Як ви вже зрозуміли, цей матеріал присвячений дорогому автомобілю. Якщо у вас багато грошей, які ви готові витратити на нову машину, вибір практично необмежений. Недорогих ТЗ на ринку набагато менше, ніж преміальних, швидких і рідкісних, від яких захоплює подих. Найкрутіший Renault Megane RS Trophy-R вже точно є вибором ентузіастів.

Французи, здається, піднялися на вершину еволюції гарячих хетчбеків. Рено Меган утримує рекорд Нюрбургрингу серед швидких хетчів-7: 45: 39! Тепер один з таких автомобілів можна придбати.

Передньопривідний RS Trophy-R представлений у трьох модифікаціях. Базова обійдеться в 62 275 дол., що вже доволі нескромна цифра. Для зниження непідресорних мас запропоновані карбонові колісні диски за божевільні 14 595 дол.

Але і це ще не все. Топовий Меган з пакетом Nurburgring Record Pack (повітроводи замість протитуманок і карбон-керамічні гальма) обійдеться в 87 740 дол. Тираж обмежений 500 екземплярами. Ого!

Читайте також:
Найкрутіший Renault Sandero - чим він кращий за стандартну модель