X

Найкрутіший позашляховик Kia виїхав на дороги — живі фото

Обновленный Telluride поступит в продажу в третьем квартале 2021 года

Kia Telluride — найбільший кросовер SUV марки. Модель дебютувала в 2019-му, а через рік надійшла у продаж, зробивши справжній фурор на ринку. Виробник вже розробляє оновлену версію.

Перші прототипи рестайлінгового кросовера виїхали на тести, де і потрапили в об’єктиви фотошпигунів. Знімками поділилося видання Thekoreancarblog. З огляду на фото, флагману корейської марки трохи підкоригували зовнішність. Зокрема, він обзавівся зміненими фарами і видозміненою решіткою. Хромовані елементи в оздобленні звели до мінімуму. Вінчає зміни новий логотип бренду.

За даними інсайдерів, великому кросоверу Кіа розширять оснащення. Вже в “базі” він матиме нову мультимедійну систему на 10,25-дюймовому екрані, навігаційну систему і тризонний клімат-контроль. Топові модифікації отримають преміальну аудіосистему Harman Kardon з 10 динаміками і сабвуфером, камери кругового огляду і панорамний люк.

У рух оновлений Кіа Теллурайд приводитиме 3,8-літровий бензиновий двигун V6 потужністю 395 к.с., пов’язаний з 8-ступеневим “автоматом” і систему повного приводу. Як і раніше, доступно шість режимів водіння: Smart, Eco, Sport, Comfort, Snow і AWD Lock. У продаж новинка надійде восени цього року. Імовірно, коштувати кросовер Kia буде від 33 000 доларів.

Читайте також:
Тепер не в Україні: новий Kia Sportage попався в природному середовищі існування