X

Найкрутіший позашляховик Nissan з’явиться зовсім скоро

Новинка от Ford поразит не только стильным экстерьером, а и передовым оснащением салона

До дебюту спортивного позашляховика Nissan Patrol Nismo залишилися лічені дні. Новинку офіційно презентують 31 березня. Поки ж виробник вирішив підігріти інтерес до автомобіля і опублікував невеликий відео-тизер.

Динамічний ролик розкриває загальну концепцію виконання нового Ніссан Патрол Нісмо і демонструє деякі деталі екстер’єру. Кардинальних змін порівняно з попередником не відбулося. Як і раніше, від стандартної моделі “заряджений” варіант відрізняється більш агресивним обвісом і декоративними елементами. Поряд з офіційним відео, в мережу просочилися і шпигунські знімки, на яких модель відображена абсолютно без камуфляжу. До слова, це не перший погляд на новинку, раніше вона вже потрапляла в поле зору папараці.

Позашляховик Nissan отримав збільшену решітку радіатора з комірчастим малюнком, V-подібну хромовану вставку, бампер з великими повітрозабірниками, розширені бічні спідниці, збільшені патрубки вихлопної системи і 22-дюймові колісні диски. В ролі декору використано фірмові червоні та чорні глянцеві елементи. За даними інсайдерів, червоні елементи присутні і в оздоблені салону. В оснащенні Patrol Nismo увійде додатковий дисплей, поліпшена система вентиляції й адаптивний круїз-контроль. Також йому дістанеться розширений пакет систем допомоги водієві. Мотор поки що не підтверджений, але очікується, що в рух автомобіль приводитиме 5,6-літровий двигун V8, потужність якого форсували до 428 к.с.

Читайте також:
Найбажаніший Nissan показали на живих фото