X

Найкрутіший позашляховик Subaru надійшов у продаж

Цены на кроссовер Ascent Onyx Edition начинаются с 38 000 долларов

У Subaru озвучили вартість нового кросовера Ascent Onyx Edition 2022 модельного року і розповіли про те, що він зможе запропонувати майбутньому власнику. За словами виробника, Onyx отримав всі ті опції, що є у Premium-версії. Наприклад, функції виявлення “сліпих” зон і попередження про перехресний рух ззаду.

Крім систем допомоги водієві, новий Субару Ассент отримав пофарбовані в колір кузова корпуси бічних дзеркал заднього виду, водійське крісло з електрорегулюваннями, підігрів передніх сидінь і дзеркал, а також клімат-контроль для пасажирів другого ряду.

У салоні Subaru Ascent Onyx Edition переважає спеціальний водовідштовхувальний матеріал StarTex. Для моделі запропоновані автоматичне реверсне гальмування і функція безключового доступу. Крім того, це єдина версія кросовера Субару, доступна виключно з 7-місним компонуванням салону. Всі інші варіанти розраховані на вісім посадкових місць.

За бажання майбутні власники можуть замовити додатково пакет опцій, що охоплює панорамний люк, навігаційну систему і спеціальний тент. Такий набір додасть до базової вартості особливого Ascent, що коштує 38 000 доларів, ще $2200.

Під капотом у Onyx Edition той же 2,4-літровий опозитний двигун, що і у інших версій. Віддача чотирициліндрового агрегата — 260 к.с. і 376 Нм крутильного моменту. Мотор пов’язаний з роботизованою коробкою передач. Привід — повний. Поки що автомобіль доступний на ринку США.

Читайте також:
Новітній Subaru Forester 2022 отримав крутий дизайн і найсучаснішу безпеку