X

Найлегший і найефективніший — Fisker показав новий електричний пікап

Новинка получит стильный аэродинамичный кузов и сможет похвастать отличной проходимостью

Американська компанія Fisker вже близько року працює над створенням інноваційного електричного пікапа. Перший тизер моделі було показано ще в лютому минулого року. Він розкрив не тільки зовнішність, а й назву моделі. Однак надалі глава компанії Генрік Фіскер без будь-яких пояснень видалив це зображення зі своєї сторінки в LinkedIn.

А тепер Фіскер знову опублікував тизерне зображення новинки. Воно кардинально відрізняється від показаного раніше. Цього разу електропікап отримав аеродинамічний кузов, похилу лінію вітрового скла і кутовиді LED-ліхтарі. Величезні за розміром колеса забезпечать прекрасну прохідність. Вантажна платформа здається місткою. А кабіна розрахована на п’ятьох.

Крім опублікованого фото, глава компанії розкрив кілька фактів про майбутню новинку. Зокрема, стало відомо, що серійний електричний пікап Fisker отримає зовнішність,  яка вражатиме ще більше, ніж тизер. Крім того, глава компанії заявив, що електромобіль виявиться найлегшим у світі у своєму класі і перевершить усіх за рівнем витрати електроенергії.

Яка назва буде у серійної версії, а також коли відбудеться її дебют, в Fisker не уточнюють. Імовірно, прем’єру варто очікувати в період з 2023 до 2025 року.

Читайте також:
Електрокросовер Fisker Ocean: нові подробиці головного суперника Тесли