X

Найменший Toyota Cruiser за $10 000 показали на фото

Toyota Urban Cruiser 2021 обещает стильный современный дизайн и проверенную технику. Новинка будет кардинально отличаться от предшественника

Лінійка Toyota Cruser ось-ось поповниться свіжою пропозицією — японська компанія готує найменший кросовер на ім’я Toyota Urban Cruiser. Зовнішність новинки почали потроху розкривати.

Наразі виробник показав ще не так багато, але необхідні елементи «підсвітили» на фото. Ми бачимо довгасті передні фари з інтегрованими ДХВ і доволі велику фальшрадіаторну решітку з широкими і візуально міцними перекладинами.

Новий бюджетний кросовер Тойота офіційно представлять наприкінці серпня. Автомобіль є трохи перелицьованим варіантом компактного Suzuki Vitara Brezza. Навіть зараз видно, що передні фари у машин однакові. Новий кросовер Toyota відрізняється від донора решіткою і, можливо, бамперами.

Під капотом стоятиме знайомий 1,5-літровий двигун потужністю 105 к.с., який поєднується з 5-ступінчастою механічною КПП і 4-ступінчастою автоматичною коробкою. Очікується, що базова ціна виявиться на рівні $10 000.

Читайте також:
Toyota RAV4 2021: что изменилось в кроссовере

Раніше в модельній лінійці компанії вже був присутній компактний Toyota Urban Cruiser, який з’явився в 2008 році. На європейському ринку модель була представлена до 2011 року, в Японії — до 2014-го. Модель досі продають у країнах Латинської Америки. Новий Urban Cruiser насамперед з’явиться в Індії. Автомобіль створений з метою посилити позиції Тойота на місцевому ринку.

136