X

Найпотужніший Hyundai Tucson 2021 показали на перших фото

Заряженная версия кроссовера Hyundai Tucson N Line будет отличаться от стандартной модели не только внешностью

Hyundai поділилася зображеннями довгоочікуваної новинки. Нею став новий кросовер Tucson 2021 з приставкою N Line в назві. Водночас крім зовнішніх відмінностей “зарядженому” кросоверу обіцяний ще й двигун Sonata N Line.

Завдяки кільком затемненим зображенням скласти загальне уявлення про кросовері не складе труднощів. Hyundai Tucson N Line стане більш зухвалим і агресивним за рахунок збільшених повітрозабірників, нових бамперів і широкого заднього дифузора. У “спортивного” Хендай Туссан дещо інша компоновка задньої оптики: поворотники стоять окремо, а не вмонтовані в один блок з ліхтарями.

За чутками, Tucson N Line укомплектують 2,5-літровим турбодвигуном SmartStream, що генерує 294 к.с. і 422 Нм крутильного моменту, що зробить його найпотужнішим у лінійці.

Базовий Hyundai Tucson четвертого покоління дебютував у вересні 2020 року. Кросовер пропонують із 1,6-літровим чотирициліндровим бензиновим турбодвигуном потужністю 150 к.с., а також 1,6-літровим дизельним двигуном, потужність якого становить 115 к.с. Крім того, покупцям доступний варіант зі 150-сильним атмосферним мотором, доповненим 48-вольтовим стартер-генератором. Потужність гібридних версій на базі 1,6-літрового бензинового мотора – 150 і 180 к.с. У варіанті з таким же дизельним агрегатом —136 к.с.

Читайте також:
Позашляховик Hyundai в суперники Toyota Land Cruiser: перша інформація