X

Найстильніший кросовер Chery вперше попався на дорозі

Официальная премьера модели запланирована на осень нынешнего года

Тестовий прототип кросовера Chery X-C, дизайн якого розроблено в новій фірмовій стилістиці марки, попався фотошпигунам. Говорячи про новий стиль, ми маємо на увазі двоповерхову головну оптику і решітку радіатора з малюнком-мозаїкою. Задні ліхтарі — у вигляді єдиної плашки. Бічні дзеркала — на спеціальних ніжках.

Що чекає нас всередині, поки що говорити зарано. Найімовірніше, новинку укомплектують віртуальною панеллю приладів і системою мультимедіа з тачскріном великої діагоналі.

Технічна частина теж не озвучується. Очікується, що в гаму увійдуть бензинові 1,6-літрові і 2,0-літрові турбовані мотори. Крім того, у Chery X-C буде плагін-гібридна версія.
Відзначимо, що такою плагін-гібридною системою нового покоління оснащується Tiggo 8 Plus. Вона складається з 1,5-літрового бензинового мотора і пари електродвигунів (по одному на кожній осі).

За попередньою інформацією, повноцінна прем’єра Chery X-C відбудеться на автосалоні в Гуанчжоу в листопаді цього року. На рідному ринку марки кросовер почнуть продавати у 2022 році.

Читайте також:
Chery показала бюджетный электромобиль QQ Ice Cream