X

SEAT показав новий купеподібний кросовер: перше офіційне фото

SEAT продолжает развитие собственной линейки мощных моделей посредством отдельного бренда. Вскоре мы увидим новый кроссовер

Як ви знаєте (чи ні), ім’я Cupra від’єдналося від іспанської компанії в окремий суббренд. Під ним планують випускати потужні автомобілі із спортивним характером і унікальним дизайном. Щоправда, поки що єдиною моделлю Купра є більш потужний SEAT Ateca з інакшими шильдиками. Наступною новинкою має стати купеподібний кросовер на базі того самого Сеат Атека.

Щоправда, кузов у майбутньої моделі буде індивідуальним. Про це свідчить перше офіційне фото, яке дає змогу  побачити поки що не так уже й багато.

Проте найголовніше ми бачимо. Наприклад, дуже актуальні на сьогодні задні ліхтарі, об’єднані світлодіодною смугою. Схоже рішення вже продемонстрував SEAT Tarraco. Мабуть, незабаром і інші моделі іспанського бренду застосують цей прийом. До речі, раніше ми з вами бачили загадковий купе-кросовер Cupra без камуфляжу. Можливо, 22 лютого ми побачимо саме цей автомобіль? Живий дебют, звісно, відбудеться у рамках Женевського автосалону.

Читайте також:
Первые официальные фото нового электрического купе-кроссовера Skoda