X

Седан Great Wall у стилі культового Nissan вперше помітили на тестах (фото)

Дебют модели состоится в этом году

Незважаючи на те, що наразі попит на седани доволі низький, китайський автогігант Great Wall має намір повернути їх у свою лінійку. Перша модель вже готова і виїхала на дорожні тести.

Фотошпигунам вдалося зробити кілька знімків прототипу новинки, але вони малоінформативні. Вся суть у маскуванні. Воно дуже щільне і не дає змоги роздивитися автомобіль детально. Впізнати поки ще безіменний седан вдалося завдяки колесам, які в точності повторюють ті, що були зображені на патентних фото.

Відомо, що вона вийде під суббрендом Wey і буде виконана в ретро-дизайні. В її стилістиці виконання проглядаються риси культового Nissan Skyline. Наприклад, седан отримав чотири круглі фари і аналогічної форми задні ліхтарі. Також можна виділити безрамкову решітку радіатора, дзеркала заднього виду на ніжках і приховані дверні ручки.

Читайте також:
Новий WEY Macchiato — стильний кросовер Great Wall

Салон моделі не розсекречено. Очікується, що він теж буде витриманий в аналогічній стилістиці, але отримає сучасне оснащення. За даними інсайдерів, в основу новинки лягла платформа Lemon. Її поставлятимуть з гібридними агрегатами. Хоча і ймовірність появи версії з традиційними двигунами виключати не можна. Презентують новий седан у другій половині цього року.