X

Секретний Rolls-Royce показали в мережі (фото)

Новые модели Rolls-Royce появляются очень редко. На фото – один из таких автомобилей, но мы ничего о нем не знаем

Загадковий автомобіль на фото — неназвана модель Rolls-Royce, яку жодного разу не показували на публіці. Навіть незважаючи на безлику сірість технічних зображень, авто має розкішний вигляд.

За інформацією Carakoom, рендери нового Роллс-Ройс подавали в патентні бюро Бразилії навесні 2020 року, а Німеччини – ще раніше, восени 2019-го. Навіть дивно, що ми дізналися про це тільки зараз. З іншого боку, це наочно демонструє величезний обсяг роботи під час підготовки нових моделей. І здебільшого все це залишається “за кадром”.

У будь-якому разі, час поділитися міркуваннями, адже безпосередньо виробник, само собою, мовчить. По-перше, все це дуже схоже на нове покоління Rolls-Royce Phantom Coupe, який все ще не представлений у новому поколінні. Нагадаємо, розкішний лімузин Phantom восьмого покоління з’явився в 2017 році.

Але якщо поглянути  в профіль, помітно, що колісна база автомобіля закоротка для ультимативного розкішного купе з повноцінним чотиримісним салоном. Більш компактний (в модельному ряду британського бренду все відносно) Rolls-Royce Wraith ще не застарів настільки, щоб отримати наступника. Можливо, ми дивимося на особливий автомобіль, створений на його базі в єдиному екземплярі.

Читайте також:
Дуже незвичайний Гелендваген виставили на продаж

Навіть велика ймовірність, що машину вже доставили покупцеві, який заплатив кілька мільйонів доларів за індивідуальне замовлення. У будь-якому разі, ми можемо відзначити характерне оформлення фальшрадіаторної решітки, вузькі горизонтальні фари і круглі плафони під ними.

Але найбільш привабливими і незвичайними елементами є елегантний дах із “повітряними” задніми стійками і оздоблена деревом кришка багажника. Що ж, патентні картинки ми побачили. Тепер хотілося б у кольорі! Rolls-Royce?..

136