X

Семимісний кросовер від Land Rover продаватимуть за ціною VW Golf

В основе Tata Gravitas лежит платформа Land Rover Discovery Sport

Індійська Tata Motors готує новий семимісний кросовер Gravitas. Прем’єра моделі запланована на лютневий автосалон Auto Expo, а незабаром після цього авто надійде в продаж за ціною від 1,7 млн рупій ($23 500).

Нова Tata Gravitas є подовженою версією моделі Harrier. Передсерійний варіант кросовера показали навесні на Женевському автошоу під назвою Buzzard.

В основі обох кросоверів лежить архітектура OMEGA Arc – спрощена версія платформи Land Rover Discovery Sport. Tata Gravitas на 63 мм більша за Harrier – 4661 мм в довжину при такій же колісній базі в 2741 мм. Ширина досягає 1894 мм, а висота – 1786 мм.

Очікується, що в салоні Gravitas будуть поліпшені матеріали оздоблення. Індійський кросовер отримає панорамний дах, клімат-контроль, круїз-контроль, 6 подушок безпеки, камеру заднього виду, систему допомоги під час спуску.

Кросовер отримає 2,0-літровий турбодизель Fiat Multijet II потужністю 170 к.с. і з максимальним крутильним моментом у 350 Нм. На вибір запропонують 6-ступінчасті механічну і автоматичну КПП.

Читайте також:
У 1,5 раза дешевше за Ліф: індійська Tata показала дешевий електрокар

А от привід буде тільки переднім – таке рішення має здешевити конструкцію, як і гідропідсилювач керма (замість електричного), задні барабанні гальма і напівзалежна підвіска ззаду.