X

Серійний кросовер Geely-Volvo дебютує у квітні

Кроссовер Lynk & Co 01 должен совсем скоро появиться на рынке.

Кросовер Lynk & Co 01, що є спільним проектом Geely і Volvo, буде представлений у квітні на мотор-шоу в Шанхаї. Незабаром після свого дебюту новинка вийде на ринок.

Lynk & Co 01 — це компактний 4,5-метровий позашляховик, орієнтований на молодь. Автомобіль забезпечать стильним зовнішнім виглядом, завдяки якому він буде асоціюватися з “гаджетом на колесах”. Кросовер отримає віртуальну приладову панель, великий екран мультимедіа, широкі мережеві можливості тощо.

Концепт Lynk & Co 01

В ролі платформи Lynk & Co 01 використовує візок CMA, який у майбутньому дістанеться “паркетнику” Volvo XC40. В моторну гамму авто увійдуть бензинові турбомотори, а пізніше ще й гібридна установка. Трансмісії для ДВЗ — механіка або робот із двома зчепленнями.

Вироблятимуть Lynk & Co 01 у Китаї, з якого і розпочнеться продаж машини — це відбудеться до кінця 2017 року. А через якийсь час з’явиться новий SUV в Європі та Північній Америці. При цьому кросовер не продаватимуть через автосалони: реалізація відбуватиметься через маркети, бутіки і інтернет-магазини.