X

Серійний Tesla Cybertruck проїхався на камеру (відео)

Официально серийную версию пикапа покажут 26 января

Електричний пікап Tesla Cybertruck є однією з найбільш обговорюваних і довгоочікуваних новинок. Його представили в 2019-му, і через рік мали відправити в серію, але досі виробництво моделі не почалося. Однак з огляду на останні фото та відео, які потрапили в мережу, незабаром інноваційний електромобіль добереться до своїх власників.

Так, на форумі Cybertruck Owners Club з’явилося чергове відео з футуристичним пікапом. На ньому електрокар виглядає повністю готовим до виробництва. Від показаних раніше прототипів він відрізняється пропорціями, водночас габарити і основна концепція виконання збережені. Також пікап отримав масивний передній бампер і великі накладки на колісні арки. До того ж самі колеса позбулися опуклих декоративних ковпаків.

Вітрове скло електромобіля стало трохи зігнутим (у прототипа воно було пласким) і позбулося світлодіодного блоку у верхній частині. Також з’явився величезний очищувач, який розміщений з лівого боку і розташовується вертикально. Експерти одразу ж зауважили, що “двірник” заважатиме водієві і відволікатиме його від дороги. Глава компанії Ілон Маск визнав помилку і сказав, що її усунуть до моменту відправки новинки в серію.

Читайте також:
Нормальный руль для новой Tesla Model S больше не проблема

Ще одним нововведенням стала поява традиційних дзеркал заднього виду, які кріпляться на передніх дверях. А ось дверні ручки у електропікапа так і не з’явилися. Так що доведеться покладатися на електроніку. За даними інсайдерів, представлять товарний варіант Tesla Cybertruck 26 січня в рамках спеціального заходу. Тоді ж стане відомо і про старт його виробництва. Імовірно, складання розпочнеться наприкінці 2022 року, а от перші поставки будуть не раніше початку 2023-го.