X

Перші фото нового Hyundai Accent із ліхтарями а-ля Lexus

Hyundai Accent для китайского рынка к концу 2019 года переживет плановое обновление, но европейская модификация будет другой

На європейський ринок поточна генерація Hyundai Accent вийшла не так давно. Але популярна модель вже готується до рестайлінгу, щоправда, йдеться про модифікацію для Китаю, де автомобіль представлений з 2016 року. На місцевому ринку модель називається Hyundai Verna.

У видання Bitauto виявилися фото з дорожніх випробувань оновленого авто. Варто зазначити, що седан Hyundai щедро “затягнутий” в камуфляж.

Тому розглянути нові бампери, решітки і головну оптику доволі проблематично. Оформлення корми, хоч і приховане настільки ж старанно, як і передок, дає нам цікаві підказки.

Прорізи для задніх ліхтарів натякають на їх особливу “текучу” форму. Мабуть, плафони майже доходитимуть до задніх колісних арок. Ви не помилитеся, якщо помітите схожість із Lexus IS (на фото нижче).

Варто зазначити, що такі експерименти навряд чи вийдуть за межі Піднебесної, тому, коли глобальна модифікація Hyundai Accent переживе оновлення, вона виглядатиме стриманіше. У Китаї для моделі пропонують бензинові двигуни об’ємом 1,4 л (100 к.с.) і 1,6 л (123 к.с.). На вибір доступні 6-ступінчасті МКП і АКП, але другий мотор поєднується тільки з “автоматом”. Незабаром його замінить варіатор, але лінійка двигунів, швидше за все, залишиться колишньою.

Читайте також:
Во что превратилась 1100-километровая поездка на электромобиле Hyundai