X

Skoda Fabia 2021 року показали на нових зображеннях

Новая Skoda Fabia получит яркий экстерьер и новую гамму моторов – автомобиль появится уже в следующем году

Однією з найбільш довгоочікуваних новинок наступного року є четверте покоління Skoda Fabia. Його мають показати навесні, а до осені автомобіль вже надійде в продаж. Модель вже потрапляла в поле зору фотошпигунів під час випробувань. Крім того, в мережу просочилося доволі багато інформації про хетчбек і його майбутнє оснащення. Все це дає нам перше уявлення про нову Шкоду Фабія 2021.

Ми вже говорили про те, що нова Fabia переїде на платформу MQB-A0, на якій базуються актуальні Volkswagen Polo та Seat Ibiza, і збереже колишні габарити. При цьому дизайн стане яскравішим і сучаснішим. Кілька рендерів, представлених різними виданнями, показували раніше, а тепер свою версію викотили експерти Auto.cz. Судячи зі скетчів, майбутній автомобіль буде виконаний у стилістиці нових Skoda Octavia A8 і Kamiq.

На картинках Фабія отримала тонкі світлодіодні фари трикутної форми, широку решітку без найменшого натяку на хром, фактурний капот, бампер із сітчастим повітрозабірником і оригінальні колісні диски. Дверні ручки і корпуси дзеркал заднього виду виконані в тон кузова. Висока лінія скління додає моделі динаміки. Це один із найбільш вдалих скетчів, який показав модель з вигідного боку.

Також нагадаємо, що Skoda Fabia IV буде доступна з трициліндровими бензиновими двигунами віддачею 95 і 115 к.с., а дизельні мотори залишать лінійку. Крім того, новинка, ймовірно, отримає гібридний агрегат на основі 1,0-літрового мотора або 1,5-літрового чотирициліндрового TSI.

Читайте також:
Skoda Octavia A8 назвали самым практичным автомобилем