X

Skoda готує до продажу найдешевший кросовер

Новый бюджетный Kushaq поступит к дилерам в июне этого года

Бюджетний кросовер Skoda Kushaq дебютував у березні 2021 року, зробивши справжній фурор. Утім, це не дивно, адже модель отримала яскравий екстер’єр, сучасне оснащення та бюджетний цінник – це найдешевший кросовер Шкода.

Автомобіль побудований на платформі MQB-A0-IN і порівнянний габаритами зі Skoda Kamiq. Прямим конкурентом у компанії вважають Hyundai Venue. Новинка оснащена дворівневою оптикою, фірмовою решіткою радіатора, фактурним переднім бампером і захисним обвісом. Салон Skoda Kushaq має ефектний вигляд. Покупцям запропоновані вентильовані крісла, 10-дюймовий монітор мультимедіа, клімат-контроль і бездротова зарядка для смартфона.

Моторна гамма нового Шкода пояс охоплює два агрегати: 1,0-літровий двигун потужністю 115 к.с. і 1,5-літровий турбомотор на 150 к.с. Обидві установки пов’язані з 6-ступеневою “механікою” або “роботом”. Надалі будуть запропоновані і гібридні варіанти. Привід — передній. У продаж кросовер вирушить у червні 2021 року. Основним ринком збуту стане Індія. Ціна Skoda Kushaq — від $16 000.

Читайте також:
Найдешевший універсал Skoda: який вигляд матиме новинка