X

Skoda Kodiaq дебютує на фінальному етапі «Тур де Франс»

Skoda Kodiaq готовится принять участие в финальном этапе знаменитой велогонки «Тур де Франс».

Новий Skoda Kodiaq очолить пелотон легендарних гонщиків на Єлисейських Полях і доведе його до фінішної межі під час останнього етапу велоперегонів, який відбудеться 24 липня.

Skoda Kodiaq проходить активну підготовку до участі в заключному етапі «Тур де Франс» від Шантильї до Парижа. У новому вигляді автомобіль очолить пелотон гонщиків на ділянці від Єлисейських Полів до фінішу, а за кермом перебуватиме знаменитий спортсмен – ірландський шосейний велогонщик Стефен Роче, переможець Тур де Франс у 1987 році і амбасадор бренду Skoda.

Новий SUV постає у камуфляжній розмальовці з використанням білих, сірих та чорних кольорів. Червоні, сірі та чорні грані нового камуфляжу створені відповідно до сучасного дизайнерського стилю марки і являють собою тривимірні елементи, розроблені і зроблені спеціально для особливого зовнішнього вигляду. Близько 14 тисяч графічних елементів, нанесених на кузов, допомагають побачити обриси і характер нового SUV від Skoda. Четверо майстрів витратили 120 годин, щоб нанести на кузов нового Kodiaq близько 21 квадратного метра фольги.

Світова прем’єра нового SUV відбудеться 1 вересня в Берліні. Через кілька тижнів автомобіль також продемонструють на Паризькому автосалоні. Зі Skoda Kodiaq чеський бренд планує посилити свою присутність у сегменті SUV. Моделі Kodiaq притаманні всі класичні переваги автомобілів Skoda, включаючи яскравий дизайн, вражаюче внутрішній простір, неперевершену функціональність і рішення Simply Clever.

Читайте також:
Перший тест-драйв концептуального кросовера Skoda Vision S

Новий універсальний SUV завдовжки 4,7 м пропонує найбільший багажник у своєму класі, а також доступний в якості опції третій ряд сидінь. Різноманітні можливості підключення зовнішніх пристроїв, передові мультимедійні технології і сучасні електронні помічники – це лише кілька з багатьох сучасних функцій нового Skoda Kodiaq, який надійде у продаж на початку 2017 року.

Назва Skoda Kodiaq походить від породи ведмедів кадьяк, що живуть на однойменному острові на південь від узбережжя Аляски. Ведмідь кадьяк і Skoda Kodiaq мають багато спільного – вражаючий розмір, силу, турботу про сім’ю і пристосованість до дикої природи.

Цього року Skoda вже в тринадцятий раз поспіль стала офіційним спонсором «Тур де Франс». Крім того, марка вдруге стає партнером «Зеленої майки», нагороди найкращого спринтера велогонки. Як автомобільний партнер змагань, цього року Skoda надає організаторам парк із 250 автомобілів, а також понад 50 автомобілів для команд гонщиків. За майже три тижні змагань автомобілі проїдуть близько 2,8 млн кілометрів. Цьогорічні перегони стали 103-ми за рахунком, а їхній маршрут охоплює 21 етап загальною протяжністю 3519 км.

Виступаючи спонсором велогонок, компанія Skoda підкреслює свій давній і тісний зв’язок з цим видом спорту. Складаючи велосипеди, засновники Skoda Вацлав Лаурін і Вацлав Клемент поклали початок 121-річній історії успіху марки.