X

Skoda Kodiaq здобув нагороду Top Gear

Едва появившись на свет, внедорожник SKODA Kodiaq уже завоевал престижную награду британского журнала Top Gear.

SKODA Kodiaq було названо найкращим автомобілем для великої родини за версією Top Gear. Перший великий SUV від чеської марки вразив практичністю і широкими можливостями, оптимальним співвідношенням «ціна/якість» і емоційним дизайном.

В арсеналі Kodiaq – третій ряд сидінь, 24 системи допомоги водієві, понад 30 рішень Simply Clever, можливість буксирування вантажів вагою до 2,5 тонн і найбільше багажне відділення в класі. Не дивно, що експерти Top Gear віддали свої голоси в номінації «Найкращий автомобіль для великої родини» Kodiaq.

Основне призначення Kodiaq – звести до мінімуму ймовірність стресу, – стверджують експерти Top Gear. — Це універсальний автомобіль, його власник може бути впевненим у тому, що Kodiaq здатний впоратися з будь-яким завданням, що виникають в сімейному житті. Цей автомобіль – еталон безпеки і надійності, при цьому його у жодному разі не можна назвати нудним.

Окрім чудової практичності і широких можливостей, новий великий SUV від чеської марки вражає оптимальним співвідношенням «ціна/якість». Позитивну оцінку журі заслужив також емоційний дизайн моделі. Kodiaq став втіленням нової експресивної мови дизайну марки в сегменті SUV.

Враховуючи гнучкі можливості регулювання положення сидінь, салон Kodiaq ідеально відповідає вимогам до розміщення пасажирів і перевезення різних вантажів. Особливий акцент у новому SUV зроблено на функціональності і новітніх технологіях, традиційно доступних в автомобілях високого класу. Продаж новинки в Європі стартує в лютому майбутнього року.

Заслужені нагороди

Продукція чеського бренду популярна в усій Європі. Особливо значущим є успіх марки в Німеччині. Буквально днями ще дві нагороди були вручені SKODA в рамках престижної автомобільної премії Auto Trophy. Читачі популярного німецького журналу і онлайн-порталу Auto Zeitung назвали марку з Млада Болеслава «Найкращим іноземним брендом» в Німеччині. А бестселер марки SKODA Octavia – другий рік поспіль названо «Найкращим компактним автомобілем іноземного виробництва».

За весь час існування премії SKODA стала «Найкращим іноземним брендом» всьоме, набравши 18,1% голосів. Модель Octavia із 17,9% голосів також є багаторазовим лауреатом премії – на її рахунку 5 перемог за останні десять років.